Jeg vil gerne være

Et friskt pust i en støvet verden

en rislen af vand

en åbning

et æble

APRIL 2010
Storytelling        Tegninger        Tekster        Foto        Tekstil design        Konceptudvikling       Galleri        Referencer        Cv        Menu
Helle Heiberg mDD       Odinsh?jvej 21       Ellekilde       3140 Ålsgårde       Danmark       telefon + 45 28590203       info@helleheiberg.dk

Jeg betragter mig selv som kunstner, billedkunstner, kunsthåndværker. Det har meget at gøre med mine år på Parson's School of Design i New York, hvor jeg studerede i skolens "Fine Art Department". Jeg er også designer, fotograf, tekstforfatter, art director, stylist, iværksætter, opfinder, produktudvikler, konceptudvikler. Jeg er storyteller. Jeg har pustet glas, lavet keramik, dtp, markedsføring, alt muligt . . . For mig er det det samme om jeg gør det ene eller det andet.

Mit ståsted i alt hvad jeg foretager mig er nærvær, enkelhed, finurlige overraskelser, balance, sødme, skæve vinkler og glæde.

Drevet af et stort ønske om at få lavet min egen hjemmeside og på trods af lettere berøringsangst i forhold til at lære et nyt computerprogram, var jeg på kursus i webshop i februar og derfor ses nu 40 sider. Det er en meget spændende process og et stort arbejde, som også er dejligt lærerigt.

I et inspireret øjeblik skrev jeg for nogle år siden: