Storytelling        Tegninger        Tekster        Foto        Tekstil design        Konceptudvikling       Galleri        Referencer        Cv        Menu
Helle Heiberg mDD       Odinsh?jvej 21       Ellekilde       3140 Ålsgårde       Danmark       telefon + 45 28590203       info@helleheiberg.dk
CARLI GRY INTERNATIONAL

Den længste historie jeg har været med til at fortælle, er historien om det naturlige glade, lette liv for Jackpot & Cottonfield by Carli Gry. Fortællingen strakte sig over en periode på 10 år, fra 1986 til 1996. Allerede i 1990 modtog Joel Andersen og jeg IG Prisen for et Carli Gry katalog for Jackpot & Cottonfield. Ovenfor ses et foto fra prisoverrækkelsen i Dansk Design Center. Fra venstre: Klaus Helmersen, Helle Heiberg, Joel Andersen og Bertel Haarder. I midten ses forsiden på kataloget og til højre et opslag fra kataloget samt juryens kommentarer.

Joel Andersen og jeg havde et enestående samarbejde i de år med alle de forskellige grafiske produktioner. Jeg glæder mig til at præsentere dette arbejde under "konceptudvikling". Det er et imponerende "body of work" og jeg er ret sikker på at det hverken er set før eller siden indenfor tøjbranchen. I forbindelsen med børsintroduktionen i 1996 blev vores arbejde kaldt "livsstilskonceptet".

IG PRISEN 1990

"Katalogerne er forfriskende artiskiske i forhold til så mange kataloger og afspejler på fremragende vis varens identitet. Der er en god kontrast mellem typografi og anvendelsen af goucher skaber en næsten impressionistisk stemning.

Her ser juryen et eksempel på en erhvervs-virksomhed, som anderkender værdien af tidstypisk grafik i sin markedsføring, nationalt som internationalt."