Det grafiske design gav identitet til tøjmærkerne Jackpot, Cottonfield, Olga & Compagnie og Oscar & Compagnie, by Carli Gry.
Historien om tilblivelsen af Carli Gry's livsstilskoncept er også historien om en familie og et arbejde som startede . . .
Indretning, inventar, dekoration, idé . . .
Hvert katalog var en fortælling. 22 tøjkataloger, profilkataloger og andre projekter skabte den gode historie om. . .
Carli Gry blev sponsor for The America's Cup Danmark. Der blev vistnok solgt mange af de populære Cottonfield chambrey skjorter med print.
Bæreposerne var små kunstværker som enhver var glad for at bære med sig. Formentlig var det god reklame.
Jumbo poster koncept til modemesser, butikker samt indretning af kontorer. Mere end 44 plakater blev det til, hvoraf nogle ses her.
Vi var to om at skabe alt det grafiske arbejde, så selvom udtrykket blev varieret fra gang til gang, var det stadigvæk min streg og Joel's grafiske overblik som . . .
Tørklæder. Dekoration af tasker, bælter, ure.
SIDERNE KOMMER IND EFTERHÅNDEN SOM DE ER KLAR
Hver kollektion havde et tema til Jackpot og et til Cottonfield med tilhørende farveholdning. Med dette som udgangspunkt gik vi igang med . . .
Mere end 45 vævede og trykte labels. Mere end 35 hang tags.
Storytelling        Tegninger        Tekster        Foto        Tekstil design        Konceptudvikling       Galleri        Referencer        Cv        Menu
Helle Heiberg mDD       Odinsh?jvej 21       Ellekilde       3140 Ålsgårde       Danmark       telefon + 45 28590203       info@helleheiberg.dk
BÆREPOSER
GRAFISK DESIGN
BUTIKKER/MESSER
TEKSTILER
ACCESSORIES
AMERICA'S CUP
LABELS/HANG TAGS
DEN RØDE TRÅD
HISTORIEN
KOLLEKTIONERNE
Mere end 225 T-shirt motiver samt sweat shirt prints og broderier. Mere end 55 all-over prints.
JACKPOT & COTTONFIELD BY CARLI GRY 1986 - 1996